En toen zeiden we bijna “vaar-wel” tegen elkaar

Langzaam naderen we het einde. Zondag 25 juni a.s. hebben definitief de laatste dienst in onze gemeente. Afgelopen zaterdag de receptie en nu daar tussendoor nog een uitje met elkaar.

Het dreigde op het laatste moment niet door te gaan, omdat de busonderneming de boeking in januari van dit jaar niet ontvangen zou hebben. En de uitgezochte tocht kon vanwege het ontbreken van een bus en boot op 21 juni aanvankelijk niet meer doorgaan.

Gelukkig vinden we een alternatief. Vandaag 21 juni gingen we dan ook met 41 mensen opgewekt met de bus op stap. We namen drinken mee voor onderweg want de weergoden waren ons goed gezind. We reden langs de Vecht naar Warmond, waar we een rondvaart maakten over de Kagerplassen. Een schitterende tocht met aan boord een uitgebreide lunch.

Op de terugweg maakten we een tussenstop in Haarzuilens voor koffie met gebak. We kijken met elkaar terug op een zeer geslaagde dag. Om 16.30 uur waren we weer terug bij de kerk.

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten