Refurbished: nieuw, maar vertrouwd

Hallo, adieu

Niet aan het vertrouwde Erkemederstrand in Zeewolde, maar in het pittoreske Renswoude op Allurepark De Lucht vond in het weekend van 16, 17 en 18 juni Kampus 2017 plaats. De nieuwe locatie inspireerde de commissie om als thema Refurbished te kiezen. Refurbished staat voor ‘schoonmaken, opfrissen én renoveren’. Er waren veel vertrouwde gezichten, maar ook nieuwelingen. Er werden Vejo’s gemist, die Kampus 2017 helaas aan zich voorbij moesten laten gaan. De band One Choice was er dit jaar voor het laatst, we kozen een nieuw Kampus logo en VEJO Gouda won de beker!

Verdieping

Het kamp ging van start met de sing inn, waar het thema werd uitgelegd aan de hand van Openbaringen 21: een nieuwe hemel en een nieuwe aarde. De viering was onder leiding van ds. Jikky de Jong en we dachten samen na over wat ‘refurbishen’ in je eigen leven betekent.  Het onderdeel “Faith Experience”, was net even anders dan de vertrouwde workshops. Met elkaar besproken we op welke manieren je tijd met God kunt hebben. Je kon verschillende individuele opdrachten doen om met dit onderwerp aan de slag te gaan. Tenslotte beleefden we met elkaar een reis door de Bijbel door middel van een Mannequin Challenge. Een stilstaand geheel waarin bekende verhalen op eigentijdse wijze werden verbeeld.

Actie(s)

  • Er was een indrukwekkende presentatie over het goede doel van dit jaar: Vluchtelingen op Lesbos. Alle VEJO’s hadden geld opgehaald voor het goede doel, maar ook tijdens Kampus waren er nog diverse acties. Met elkaar haalden we €1584,30 op.
  • Tijdens het nachtspel moest flink gelopen worden en het was erg spannend (soms iets te spannend), maar vooral onvergetelijk.
  • Bij Sport & Spel streden we met elkaar  voor zoveel mogelijk punten en boften ook nog eens met prachtig weer!

Kampus got talent!

VEJO Goes bracht haar eigen (snack)versie van het lied “Hallelujah” ten gehore, VEJO Gouda had Hans Klok mee, VEJO Heerde een heel bijzondere smartphone op papier en VEJO Wormerveer had een bijzondere “sisteract!” Het was nog lang gezellig…. en niet alleen zaterdagavond. Tot 2018!

Lees het gehele verslag in Ons Orgaan van september.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten