Welcome on Board …………

Op zaterdag 1 juli 2017 gaan de leden van de VEG Yerseke en de VEG Wemeldinge varen met de rondvaartboot ‘Ye. 100’. Als iedereen ‘On Board’ is, gaan de trossen los en kiest de schipper het ruime sop.

De zon laat noch even op zich wachten en in ontspannen sfeer wordt er wat gedronken en genoten van het varen en het mooie uitzicht. We zijn onder de indruk hoe mooi het op de Oosterschelde is en beseffen dat de Oosterschelde een natuurpark is.

Na een tijdje varen zien we een schelpenzandbank met de familie Zeehond en de zon breekt door, het wordt lekker weer. De familie wordt bewonderd en gefotografeerd.  Tijdens het varen proberen de liefhebbers van mosselen, de verse rauwe mosselen zo uit de zee.

Al snel is het tijd om de haven op te zoeken en naar het scoutinggebouw te gaan. Daar wacht ons de tweede verrassing. We worden verwelkomd door de geur van gekookte mosselen, friet en hamburgers. Ook zijn er salades en frisdrank, het is smullen!!

Voor we aan de maaltijd beginnen is er een  overdenking. Elke dag mogen we dankbaar zijn naar onze Hemelse Vader voor Zijn zorg. Wat er ook in dit leven gebeurt, Hij is onze Schuilplaats, altijd!

Dank U Heer voor deze dag met jong én oud.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten