Organisatie Kampus 2018 gaat weer van start!

Er zijn alweer volop ideeën voor Kampus 2018 en ook de formatie van de commissie is begonnen. Hopelijk verloopt het hier iets sneller dan bij het kabinet….

Vanuit Goes en Gouda zijn er al nieuwe mensen, die interesse hebben in een taak in de commissie en wie weet komen er dit jaar ook deelnemers uit de VEG Beverwijk, Nijverdal en Zwolle.  Ze zijn van harte WELKOM!

De huidige commissie is er van overtuigd, dat samen met alle partijen een top-team gevormd zal worden! Op zondag 15 oktober is het eerste overleg en om vast in de stemming te komen is dat in de buurt of op camping te Renswoude. Het belooft een leuke start te worden.

Tenslotte: Kampus heeft een nieuw logo!

Vragen? Mail Angelique.

 

 

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten