KAMPUS 2018, in Vuur en Vlam

Op 15 oktober is weer begonnen met de organisatie van Kampus 2018.  Hieronder een verslag van de eerste bijeenkomst:

‘Bij het arriveren op de camping zijn we met zijn allen lekker in het zonnetje gaan zitten. En toen iedereen er was is er unaniem besloten dat we van dit lekkere weer gebruik moesten maken en dat we de vergadering buiten zouden houden om alvast weer het echte Kampus gevoel te krijgen. Uiteraard wel met een bakkie koffie en later een stukje versgebakken appeltaart die Hannah voor ons had gebakken.

Snel even een klein voorstelrondje gedaan. Leuk ook jeugd terug te zien op onze vergadering want voor hun doen we het natuurlijk allemaal. En als iedereen elkaar dan weer heeft gezien, gevraagd heeft hoe het ermee gaat, etc etc dan begint het dus. Het serieuze gedeelte van de vergadering.

Dan komen de vragen wat is Kampus en wat maakt Kampus zo leuk? Waarom zou jij naar Kampus gaan? Leuke  en verschillende reacties, maar de meest voorkomende zijn natuurlijk wel het weerzien van elkaar, het leren van elkaar, en met mensen zijn die hetzelfde geloof met je delen, zodat je hier open en vrij met elkaar kunt praten. Ook is het leuk dat er een variëteit in het programma is en we niet precies te weten wat je dit jaar op Kampus kunt verwachten en dat het programma ook niet uitlekt, zoals de miljoenennota! 😉

Wel is het programma van volgend jaar bekend evenals de data van Kampus 2018. Dus ben je geïnteresseerd schroom niet en mail gerust naar vejokampus@hotmail.com

Kampus 2018 -1,2 en 3 juni -Thema ‘Vuur en Vlam’

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten