Uitnodigen in 2018

Kerkproeverij 2017 is in heel veel plaatselijke kerken positief ervaren. Vanuit de Bond van VEG’en deed 1/3 van de gemeenten mee! We hopen dat komend jaar alle gemeenten mee gaan doen, in welke vorm dan ook.

Laat u inspireren door de ervaringen in het artikel ‘Kerkproeverij als oefening in ontvankelijkheid; Door uit te nodigen, ontvang je veel terug’.

Op vrijdag 6 april 2018 is er een Inspiratiedag in Hilversum, voor voorgangers, gemeentelijk werkers en andere geïnteresseerden. Deze dag is gratis toegankelijk. Er komen interessante sprekers en er zijn verschillende workshops deelnemen. Wil jij met jouw kerk een succes te maken van Kerkproeverij 2018? Meld je dan via de site van Kerkproeverij aan.
De inspiratiedag wordt op 6 april 2018 gehouden in het gebouw van KRO-NCRV, ‘s-Gravelandseweg 80, 1217 EW Hilversum. Tijd: 10.00 – 15.30 uur.

Als u er nog niet uit bent of u mee wilt doen, en als u meer wilt weten over de mogelijkheden om (ook op andere momenten in het jaar en op andere manieren) uitnodigend kerk te zijn, denken we graag met u mee. Mail of bel naar Janneke Doornebal (jdoornebal@bondveg.nl of 026 36 48 249) toeruster van de SZD om een afspraak te maken!
 

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten