Kampus in Vuur en Vlam

Kampus komt dichterbij en de voorbereidingen zijn in volle gang. Posters en flyers zijn in de maak, De camping is gereserveerd en het programma krijgt vorm. In de laatste maanden is er hard gewerkt om de organisatie rond te krijgen. Het thema, ‘In vuur en vlam voor Jezus’, wordt in allerlei programmaonderdelen uitgewerkt.

In Vuur en Vlam voor een Goed Doel

Dit jaar wordt er geld opgehaald voor een de Stichting ‘Handen samen voor Angola’. Deze is ontstaan in 2017 na bezoeken in Angola. Al eerder waren er contacten, maar het werkelijk zien van de situatie in dit land laat zien dat hulp zeer noodzakelijk is.  De gevolgen van de burgeroorlog eind jaren ’90  zijn nog steeds zichtbaar en TBC, gele koorts, ondervoeding helaas geen uitzonderingen. Hoe mooi is het dat er een vrouw, ‘mama Madeleine’, in haar eentje voor 56 kinderen zorgt. Het geld dat opgehaald wordt, zal gebruikt worden om de kinderen in het weeshuis een eigen bijbel te kunnen geven. Een bijbel die past bij de leeftijd van het kind maar ook de wereld waarin hij/zij leeft. 56 Kinderen. 56 bijbels… Ieder kind een eigen bijbel. Zoals wij allemaal onze eigen tandenborstel hebben.

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten