Voor iedereen!

Er is een nieuw blad: JOP, Jong Protestant. Het blad verschijnt vier keer per jaar en is bedoeld voor iedereen die hart heeft voor kinderen en jongeren in de kerk. Aan een abonnement zijn geen kosten verbonden, het is gratis aan te vragen op abonnementen@protestantsekerk.nl.

Zelf schrijft men in het blad:

We laten je kennismaken met kinderen, jongeren en ook hun leiders. Zij laten zichzelf zien in Jong Protestant, want zij horen bij de gemeente. Daar willen ze ook graag bij horen, maar luisteren we wel naar hen? Of moeten ze daarvoor eerst 18+ of zelfs 25+ worden? Jong Protestant laat je zien hoe kinderen en jongeren denken over kerkzijn, wat zij ervaren en wat zij willen. Positief, opbouwend, en inspirerend.

En het blad staat boordevol tips, die niet alleen voor jongeren belangrijk zijn – ook voor ouderen, voor missionair werk, kortom voor… de hele gemeente!

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten