Kunst in de Kerk

Een beeld vertelt vaak meer dan duizend woorden. Beeldende kunst roept gevoelens in je wakker die je kunnen helpen om je geloof te verwoorden en dieper te beleven. Kunst verbindt mensen, het bevordert de ontmoeting tussen mensen, mensen komen met elkaar in gesprek.

Op zaterdag 21 april 2018 is er van 11:00 tot 16:00 uur in het kerkgebouw van de Vrije Evangelische Gemeente  (VEG) Nijverdal aan de Grotestraat 68 een expositie door heel veel verschillende kunstenaars, die allemaal een band met de VEG hebben en ook de jeugd doet mee.

Wat kunt u allemaal verwachten?

  • Schilderijen, sieraden, beschilderd aardewerk, ikonen, glaskunst, aardewerk, quilten, schoonschrijven en bloemwerk.
  • Tussentijds zijn er muzikale momenten  op o.a. orgel en piano.
  • Zo’n 20 exposanten tonen een grote verscheidenheid aan kunstwerken.
  • Gratis koffie/thee met iets lekkers erbij.

Welkom! –  Meer weten? Stuur een email aan Janny.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten