Preekconsent voor Jonne Knevel

Per 1 april 2018 is aan Jonne Knevel, lid van de VEG Bussum, een preekconsent verleend. Haar ‘drive’ om deze aan te vragen en voor te gaan is, dat zij gelooft in de kracht van het verkondigen! In het voorgaan wil zij mensen inspireren over de liefde van God maar ook uitdagen om zelf meer op Christus te lijken. Dit door de eeuwenoude verhalen uit de Bijbel relevant en praktisch toepasbaar te maken voor onze tijd en vooral voor ons eigen leven.

In Bussum is zij actief geweest in het organiseren van jeugddiensten en het leiden van de kindernevendienst. Nu is zij vooral betrokken bij de organisatie van KerkAnders- diensten, die gericht zijn op randkerkelijken.

Ze werkt op dit moment in deeltijd in de Protestantse gemeente Jeruzalemkerk te Amsterdam als kerkelijk werker in het jeugdwerk.

Vanaf heden is zij voor alle Bondsgemeenten beschikbaar om voor te gaan en te benaderen via:  Jonneknevel@hotmail.com

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten