Liturgisch Centrum van VEG Nieuwvliet verrijkt met LED schermen

Een lang gekoesterde wens om tijdens de dienst meer gebruik te kunnen maken van beeldmateriaal ter ondersteuning van de dienst en de preek is in vervulling gegaan. In de huidige maatschappij van sociale media, facebook etc., blijkt steeds meer dat beeldmateriaal veel meer spreekt en daardoor in onze gedachten/herinneringen langer blijven hangen. Door giften van leden en subsidie van Stichting 1976 werd het mogelijk om de schermen aan te schaffen en te laten installeren.

Naast de twee grote schermen zijn daarnaast ook twee kleinere schermen, één voor de muziekgroep en voorganger en één scherm voor in de bijruimte, welke ook verrijdbaar is en in de andere ruimtes gebruikt  kan worden tijdens bijeenkomsten en vergaderingen van de verschillende werkgroepen. Onze dank gaat uit naar de leden en Stichting 1976.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten