Zin in zondag, de dominee komt voorbij

In zijn column voor Radio Gelderland van afgelopen zondagmorgen (5 augustus) staat Bram Grandia stil bij het overlijden van Henri Veldhuis en besteedt aandacht aan het boek ‘Weggaan en toch blijven ‘, Bert Louwerse in woord en geschrift onder redactie van Leo Mietus.

De aanleiding was het plotselinge overlijden van Henri Veldhuis op 63 jarige leeftijd tijdens een wandelvakantie in Engeland. Hij was 27 jaar predikant in Culemborg en in de landelijke PKN actief. Een groot gemis. Bram Grandia verbindt in zijn column Bert, Henri en het mooie verhaal over Albert Kok met elkaar.

Nieuwsgierig? Klik hier voor de column.

Gegevens boek : Weggaan en toch blijven Bert Louwerse in woord en geschrift. Redactie Leo Mietus. Uitgeverij Narratio Gorinchem 2018 ISBN 9789052634531 Te bestellen via: Bondsbureau van de Bond van Vrije Evangelische Gemeenten in Nederland te Velp.

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten