Transitie seminarium toegelicht!

Gemeenten zijn van harte uitgenodigd op de informatieavond op dinsdag 9 oktober a.s. waar het seminarium haar transitieplannen toelicht en van harte bereid is er met u over in gesprek te gaan. De ontvangst met koffie / thee is vanaf 19.30 uur en de avond begint om 19.45 uur. Adres: Kerkgebouw De Brug, Schuilenburgerweg 2, 3816 TB Amersfoort. Klik hier voor de route beschrijving.

We verwachten ca. 21.00 uur de avond te beëindigen.

Vanuit de gemeente Beverwijk kwam het verzoek om over dit beleidsmatige voorstel nog wat verder door te praten, voordat het op 3 november aan de orde komt. Gezien de Pilot, waarbij we in de Bond een nieuwe werkwijze uitproberen in het bondsvergaderingstraject, past dit verzoek uitstekend en organiseert het comité samen met het seminarium graag deze avond.

Wilt u komen? Stuur dan wel even van tevoren een mail naar het bondsbureau, of bel even met 026 – 364 82 49 en meldt uw gemeente aan.

 

 

 

 

 

 

Vanwege de grootte van de zaal en de hoeveelheid koffie en thee is aanmelding noodzakelijk.

 

Graag zien we uw opgave (aantal, welke gemeente en contactpersoon met telefoonnummer) uiterlijk 2 oktober tegemoet via email info@bondveg.nl of u kunt het doorgeven via telefoon 026-364 8249.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten