Zangersdag 2019

Zangersdag 2018

Op donderdag 25 april 2019 van 10.00 tot 16.00 uur is te Hilversum de 66ste Zangersdag! De organisatie is in handen van het Zangkoor Hallelujah uit Goes. Voor meer informatie en aanmelden (graag voor 1 januari) kunt u mailen met: Willemien Gorsse.

Elk jaar weer is de Zangersdag een feest, waarin de deelnemers door verbondenheid met elkaar God eren met zang en muziek. In het morgenprogramma krijgen de koren de gelegenheid om hun liederen ten gehore te brengen en in de middag is er een bekende professionele zangcoach die het publiek op een enthousiaste manier zal begeleiden.  Behalve uit Goes, doen er koren mee uit Hilversum, Oldebroek, Nijverdal, Scherpenzeel en Burgum.

De kosten aan deze Zangersdag zijn slechts € 10 per persoon, dit is inclusief koffie en thee en een smakelijke traktatie. Ieder zorgt zelf voor een lunchpakket. Ook als u niet meezingt, bent u van harte welkom, om dan als gast aan de Zangersdag deel te nemen. U bent dan verzekerd van de hele dag muziek en ontmoeting. ook dan kost het € 10 p/p.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten