Pune/India, 24 -28 september 2018

De Internationale Federatie van Vrije Evangelische Kerken (IFFEC)  was eind september in India bijeen met 90 leiders uit 25 landen voor de IFFEC Algemene Vergadering, met als thema “Vrij en Verenigd – Ontsluiten van ons potentieel”.

het samen komen heeft o.m. als doel om meer van elkaar te weten te komen en te begrijpen, opdat er wederzijds respect groeit en met de verschillen tegelijkertijd samen een eenheid kunnen zijn. De balans van vrijheid en eenheid is Bijbels en tegelijkertijd relevant in de 21ste eeuw. Het doel van IFFEC wordt beschreven in de Missie verklaring van IFFEC en is als volgt:

‘IFFEC is een groeiend netwerk van nationale kerken, Verenigd in Christus tot eer van God, door de leden toe te rusten om gezonde kerken te ontwikkelen”

Graag delen ze via een verklaring het besprokene met alle aangesloten bonden en /of federaties, in de hoop een aantal geleerde lessen en uitdagingen van onze tijd te delen.

Klik hier voor de Nederlandse vertaling en klik hier voor de Engelse versie van de verklaring.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten