Hart-in-Actiedag te Elburg

Op zaterdag 1 december a.s. is iedereen van harte welkom in het VEG kerkgebouw aan de Boterbloem 15 te Elburg. Van 10.00 tot 14.00 uur is het feest in onze zalen. Klein en groot kunnen hun hart weer in actie zetten voor de zendingswerkers van de VEG Elburg/Nunspeet en voor inloophuis ‘de Tweede Mijl’ in Amsterdam.

  • Kom gezellig langs en geniet van de leuke activiteiten en al het moois en lekkers dat speciaal voor u is bereid.
  • Doe mee met een workshop, er is vast iets voor u bij.
  • Ook voor de kinderen zijn er spelletjes te doen, leuke dingen te koop en iets lekkers om te eten.
  • De Creatiefgroep van onze gemeente heeft zich ingespannen om weer prachtige groendecoraties te maken. Helaas zal dit het laatste jaar zijn dat wij kunnen genieten van de mooie groendecoraties, want de Creatiefgroep gaat stoppen.
  • En dan zijn er nog gemeenteleden die het afgelopen jaar weer ijverig hebben gehaakt en gebreid om u warm te kleden voor de komende winterdag. Neem dan ook uw goed gevulde portemonnee mee.
  • Onze verwachtingen zijn hoog gespannen t.a.v. de goederen- en dienstenveiling. Dit jaar hebben plaatselijke ondernemers van binnen en buiten onze gemeente weer ruimhartig gedoneerd. Na de diensten op zondag 4 november zijn er informatiegidsen uitgedeeld met een overzicht van de goederen en diensten van de veiling en welke workshops en activiteiten er georganiseerd worden.
  • Op vrijdagavond 30 november gaat de jeugd de steigers op om er pas de volgende dag om 13.30 uur weer af te komen. We hopen dat u van de partij bent.

Volg ons op Facebook (www.facebook.com/Hart-in-Actiedag) voor de nieuwste ontwikkelingen, aanbiedingen en artikelen, workshopaankondigingen en andere activiteiten.
Noteer de data dus in uw agenda: vrijdagavond 30 november @ the Cross Jongeren Events, start van de Hart-in-Actiedag en zaterdag 1 december 10.00 – 14.00 uur Hart-in-Actiedag, VEG Elburg.
Nogmaals: IEDEREEN is van harte welkom!!

Is er iets niet duidelijk? Of wilt u meer weten? Bel of mail met Karin Hartgers. Zij staat u graag te woord: T: 0525 683427 of E: hartinactie@vegelburg.nl

Namens de Hart in Actiedag commissie
Ina Kroes en Hester Timmer

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten