Afscheid van Henk Pieters als voorzitter van het bestuur van het Seminarium

Na 11 jaar heeft Henk Pieters afscheid genomen als voorzitter van het bestuur van het Seminarium.

In het veelkleurige boeket dat hij kreeg bij zijn afscheid zitten de kleuren van de provincievlaggen van de plaatsen waar Henk gewoond heeft en een bal op de middenstip, voor het sportieve aspect van Henk. Hij heeft het Seminarium in beweging gehouden en bij de tijd. Henk  noemde bij zijn afscheidswoord het belang van vreugde in het werken en in de omgang met elkaar.

Het voorzittersstokje wordt overgenomen door Ed van den Berg, die het Seminarium verder zal leiden in een overgang naar een centrum dat in een nieuwe setting met theologische kwaliteit de gemeenten en de Bond ten dienste zal staan. 

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten