Op 22 december voelde het warm aan in Goes!

Zaterdag 22 december 2018 is er iets bijzonders gebeurd in Goes.

Maanden is er intensief voorbereid. Een financiële bijdrage van de SZD aangevraagd en toegekend. Tientallen vrijwilligers die op één of andere manier hun steentje bijdroegen… Dit alles maakte het bijzondere muzikale evenement bij de St. Maartensbrug mogelijk.  En het was een succes, er stonden heel veel mensen op de kade te genieten en te zingen.

Het werd georganiseerd door de Vrije Evangelische Gemeente Goes, die dit samen met drie andere kerken deed. De dienst werd geleid vanaf het schip pal voor de brug en er was medewerking van een troubadour Theo van Teijlingen,  de burgemeester die het kerstverhaal voorlas, het gospelkoor Testimony en het muziekkorps Euphoria.

Meebeleven? Klik hier voor een korte impressie en klik hier voor een lang filmpje.

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten