Kampus 2019

Save de date!  28,29 en 30 juni 2019 is het weer zover!

Kampus 2019 vindt plaats op het Allurepark de Lucht in Renswoude.

 

Kampus 2019, daar gaan we!

Het is alweer januari en we zijn al een poosje van start met de voorbereidingen voor Kampus 2019. We mochten dit jaar twee nieuwe commissieleden verwelkomen; Lydia Zoetelief (Beverwijk, links achterin) & Noah Verduijn (Gouda, achter man met bril ;-).
Daarnaast kregen we via de Bond een extra handje; Jonne Knevel (wel ergens fam. Van weten we inmiddels). Zij gaat ons met Kampus ondersteunen in de promotie, zodat we Kampus nog groter kunnen maken en zo God!
Zondag 20 januari in Gouda was onze tweede vergadering en er moesten nogal wat knopen doorgehakt worden; wel of geen ‘Storyroom’, thema Links of rechts en zo nog vele andere zaken. We zijn weer een stap verder en hopen in februari onze volgende vergadering te hebben!

Nog even voor diegene die niet weten wat Kampus is; het is een heel gaaf landelijk kamp voor jongeren vanaf 12 tot….een jaar of 20. We doen veel groepsspelen en ook Eren we onze God met muziek, dans en gesprekken. Zo hopen we samen dichterbij God te mogen komen en elkaar daarin ook te vinden en te helpen. De datum voor dit jaar staat al vast; 28,29 en 30 juni a.s. (Camping Allurepark de lucht, Renswoude). Wil je meer info? Mail of bel ons.

Bidden jullie mee voor een goede voortzetting en voor nog meer jongeren, ter ere van onze Heer!
Hartelijke groet namens de commissie,
Van linksonder met de klok mee;
Plonia, Angelique, Lydia, Hannah, Lilian, Noah, Leon & Jonne (https://instagram.com/vejo_kampus)
(Angelique: 06-50589488, vejokampus@hotmail.com)
? Mail of bel ons.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten