Kampus 2019, daar gaan we!


Van linksonder met de klok mee;
Plonia, Angelique, Lydia, Hannah, Lilian, Noah, Leon & Jonne

Het is alweer januari en we zijn al een poosje van start met de voorbereidingen voor Kampus 2019. We mochten dit jaar twee nieuwe commissieleden verwelkomen; Lydia Zoetelief (Beverwijk, links achterin) & Noah Verduijn (Gouda, achter man met bril ;-).

Daarnaast kregen we via de Bond een extra handje; Jonne Knevel (wel ergens fam. Van weten we inmiddels). Zij gaat ons met Kampus ondersteunen in de promotie, zodat we Kampus nog groter kunnen maken en zo God!

Zondag 20 januari in Gouda was onze tweede vergadering en er moesten nogal wat knopen doorgehakt worden; wel of geen ‘Storyroom’, thema Links of rechts en zo nog vele andere zaken. We zijn weer een stap verder en hopen in februari onze volgende vergadering te hebben!
Bidden jullie mee voor een goede voortzetting en voor nog meer jongeren, ter ere van onze Heer!

Hartelijke groet van de Kampuscommissie

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten