Musical Esther in Goes

Haman verslagen

Op zaterdag 16 februari hebben 88 kinderen uit Goes de musical “Esther, je bent gemaakt om te stralen als een ster” in gestudeerd. Met een groep professionele acteurs (zie de foto van de website) van het gezelschap “De Vliegende Speeldoos” studeren kinderen binnen enkele uren de musical in. Opstaan tegen onrecht is de rode draad van de musical; verpakt in muziek, toneel en humor. Tussen het repeteren door moeten de kinderen werken aan hun kostuums.

En om 16.00 uur is daar dan het optreden. De hele zaal zit vol met vaders en moeders en de kinderen geven samen met de acteurs een geweldige show. Onvoorstelbaar knap en de bewondering is groot. De Vliegende Speeldoos werkt samen met Kinderen in de Knel/Kerk in Aktie.

Deze dag werd mogelijk gemaakt door collectes in eigen gemeente, door verkoop van spullen tijdens de Rommelroute, een bijdrage van de eigen zondagschool en een bijdrage van de SZD. Als organiserend team van de VEG Goes waren we heel blij en enthousiast over deze prachtige dag. Voor herhaling vatbaar!