Koninklijke onderscheidingen

Het heeft Z.M. Koning Willem-Alexander behaagd om bij de jaarlijkse lintjesregen Ted Hoogers, Hans van Es en Manny van Es-Schurink van de VEG Heerde een koninklijke onderscheiding te verlenen. Dat is mede vanwege hun vele werkzaamheden in deze gemeente, maar ook in de samenleving.

Ted Hoogers is in de Bond ook landelijk actief met zijn jarenlange inzet voor de werkgroep Dienst aan Israël en vaak te vinden achter orgel of piano op Bondsvergaderingen.

In de Stentor lezen we de volgende informatie over de gedecoreerden: Ted Hoogers: actief bij de VEG Heerde, de stichting voetveer Veessen, de stichting Havenbeheer Veessen, voetbalvereniging VEVO en de buurtbus, kortom een heel actieve persoon voor de gemeenschap van Veessen en de VEG Heerde. Hans van Es verrichte diverse taken bij de VEG Heerde en het Christ. Mannenkoor, is vrijwilliger bij de dialect werkgroep Heerde. Zijn vrouw Manny van Es-Schurink is met haar man actief bij de VEG, tevens voorzitter van Dorcas en ze heeft zich ingezet voor het Heerder mannenkoor, meisjes/dameskoor en kinderkoor.

We feliciteren de gedecoreerden van harte met dit heugelijke feit. Lees meer op de website van VEG Heerde.