Het aftellen is begonnen!

Nog een kleine 2 maanden en dan is het zover: Kampus 2019!  Als commissie zijn wij er helemaal klaar voor en zien we er naar uit om alle voorbereidingen op 28, 29 en 30 juni ook daadwerkelijk in praktijk te brengen. Dit jaar is het thema: Choices (keuzes!). Wie heeft er niet mee te maken?

Iedere dag, ieder uur, iedere seconde staan we voor keuzes. Bewust en onbewust.
En niet altijd gaat dat ons makkelijk af.
Voor mezelf begon het maken van keuzes al vroeg:

  • Welke vakken wil ik volgen?
  • Wat wil ik gaan studeren?
  • Waar wil ik bij horen?
  • Vriendjes?
  • Etc…

Keuzes die van levensbelang zijn. Maar hoe weet ik nou eigenlijk welke keuze de juiste is? En wat als ik een verkeerde keuze gemaakt heb, kan ik dan nog terug?
Gelukkig is dit thema niet alleen van vandaag de dag, maar hebben we een Bijbel die vol staat van mensen die voor keuzes kwamen te staan. Soms zelfs verkeerde keuzes maakte.
Tijdens het Kampus weekend komen we met die verhalen in aanraking. Mag jij, samen met je teamgenoten, een rol spelen in een verhaal uit de Bijbel door middel van virtual reality (zie foto). Story Rooms (https://www.youngholy.nl/storyrooms) komt namelijk naar Kampus en zet jou en je teamleden voor lastige keuzes en vragen die van levensbelang zijn. Durf jij het aan?

Verder is het natuurlijk weer als vanouds gezellig: met zang, sport en spel en heel veel gezelligheid. Opgeven kan nog! Mail naar Angelique: vejokampus@hotmail.com. Tot dan.

Namens de Kampus Commissie, Jonne Knevel