Bananendozen vol!

Twee vrachtwagens zijn langs de verzamelpunten gereden om bananendozen vol met kleding, schoenen, beddengoed etc., verzameld voor mensen in Trans-Karpathia, Oekraïne, op te halen Eentje  vanuit Noord-Nederland en een vanuit Zeeland. Uiteindelijk waren beide vrachtwagens 90% volgeladen, en gingen op weg naar Oekraïne. Daar zijn ze inmiddels weer uitgeladen, de dozen staan nu in een douane-opslag. Er wordt hard aan gewerkt om alle formaliteiten rond te krijgen zodat het vrijgegeven kan worden.

Iedereen die meegeholpen of bijgedragen heeft, heel hartelijk dank!

Op vrijdag 17 mei jl. is er een vrachtwagen geladen met medische zaken, zoals oogmeetapparatuur en rolstoelen, waaronder zelfs kinderrolstoelen geladen en op weggegaan naar Oekraïne. Ook hiervoor de gulle gevers heel hartelijk dank!