Gezocht: een assistent in opleiding (aio)

Wat is de wisselwerking tussen individuele geloofsbeleving en gedeelde geloofstaal in praktijken van kleine protestantse christelijke geloofsgemeenschappen die zich bewust zijn van hun postseculiere context? Werken ze positief op elkaar in en veranderen ze aan elkaar of blijven het verschillende grootheden die elkaar wellicht zelfs in de weg zitten?

Om op deze vragen antwoord te kunnen geven, is de Protestantse Theologische Universiteit in samenwerking met het Seminarium van de Bond van Vrije Evangelische Gemeenten in Nederland per 1 november op zoek naar een assistent in opleiding (aio), voor het project ‘Wisselwerking en articulatie: individuele geloofsbeleving en gedeelde geloofstaal in kleine post-seculiere protestantse geloofsgemeenschappen’.

Nieuwsgierig? Klik hier voor de volledige beschrijving van de vacature op de website van de PThU.

Solliciteren kan tot 20 september 2019 en sollicitatiegesprekken vinden plaats op 15 oktober 2019.