Nieuwsbrief familie Barendse

Samenvatting van de nieuwsbrief ontvangen in juni 2019 van de fam. Barendse. Kees en Ilonka Barendse werken sinds 1997 voor de MAF,  in Uganda in Kampala. De SZD steunt hun uitzending samen met VEG Elburg, hun thuisgemeente.

Privé
Het gaat goed met Kees en Ilonka, ze zijn blij met hun werk, hun gezondheid, goed contact met de kinderen en dankbaar voor Gods nabijheid in hun leven. Ze blij met de regen die valt ze zien het gras weer groeien langs de landingsbaan.

Werk
Ilonka’s heeft een paar weken niet hoeven reizen, wat rust en ruimte gaf om achterstallig werk te kunnen afronden. Inmiddels is ze wel weer betrokken bij 2 nieuwe projecten voor MAF internationaal. En ze ontvangen voor het eerst in Oeganda de hoofdmonteurs van verschillende landen voor de jaarlijkse vergadering/training/uitwisselen van ideeën.
MAF Oeganda vliegt voor veel organisaties en Ilonka schrijft af en toe wat meer over die organisaties.

Dank
Van een aantal VEG’n hebben ze collectegeld gekregen! Dit hebben ze gebruikt voor een paar kinderen in het dorp om te helpen met schoolgeld. Veel blije gezichten van kinderen die nu naar school kunnen. Dank jullie wel allemaal!

Klik hier voor de volledige Nieuwsbrief

Wat statistieken van 2018

MAF heeft 131 vliegtuigen in 26 landen
MAF vloog meer dan 39.000 uur in 2018
MAF vliegt naar 1400 verschillende bestemmingen, met ongeveer 157.000 passagiers en bijna 6 miljoen kg vracht (alle bagage van de passagiers niet meegerekend)
MAF heeft meer dan 1300 stafleden die dienen over de hele wereld
MAF werkt voor ongeveer 2000 verschillende organisaties