Stap voor Stap…

Late avondjes, kampvuur, karaoke, zingen, God, storyroom, processierups, sport, nachtspel, zwemmen, rood-wit-blauw wasgoed verzamelen, strijd, ALJECO, keuzes etc.… en dan heb ik (Jonne) de helft nog niet eens genoemd, maar dit zijn een aantal begrippen die afgelopen Kampus kenmerken. Wat hebben we het goed gehad!

Aanwezig waren VEG Goes, Wormerveer, Beverwijk, Gouda, Nieuwvliet  en na lange tijd ook weer Bussum. Ik vond het bijzonder om te zien hoe gemakkelijk alles verliep en hoe, naast de onderlinge competitie, strijd en het nachtbraken van Goes, iedereen positief en betrokken met elkaar was. Iedere VEJO droeg zijn steentje bij door een programma onderdeel op zich te nemen. Ook onze ‘Band zonder naam’ was weer van de partij. Wat zijn ze goed, ze weten er elke keer weer een feest van te maken.

Kampus is dan ook een feest dat voortgezet moet worden. Ik zelf ging weer voor het eerst mee samen met de tieners van VEG Bussum. Als ik zie hoe deze tieners hebben genoten, hoe het hun onderlinge band versterkt heeft en hoe enthousiast ze zijn om volgend jaar weer mee te gaan. Dan denk ik dat we als commissie kunnen zeggen dat we geslaagd zijn!

Verheugd willen we iedereen dan ook mededelen dat KAMPUS 2020 er komt!!
Als commissie zijn we dankbaar en voelen we ons gedragen en gezegend door de steun die we vanuit de Bond en andere gemeenten ontvangen om dit mogelijk te maken.

Stap voor stap wordt Kampus 2020 steeds concreter.
Beginnend met de datum: 26, 27 & 28 juni!

Meer info?
Mail: vejokampus@hotmail.com
Insta: vejo_kampus