Hart in actiedag te Elburg

Op zaterdag 30 november a.s. is iedereen weer van harte welkom in het VEG kerkgebouw aan de Boterbloem 15 te Elburg. Van 10.00 tot 14.00 uur is het weer feest in onze zalen. Klein en groot kunnen hun hart weer in actie zetten voor de zendingswerkers van de VEG Elburg/Nunspeet.

We hebben weer ons best gedaan om leuke activiteiten te organiseren. Kom gezellig langs en geniet van al het moois en lekkers dat speciaal voor u is bereid. Doe mee met een workshop, er is vast iets voor u bij. Ook voor de kinderen zijn er spelletjes te doen, leuke dingen te koop en iets lekkers om te eten. Vorig jaar moesten we afscheid nemen van de creatiefgroep maar gelukkig zijn er weer nieuwe mensen die deze taak op zich hebben genomen. Ze hebben zich ingespannen om prachtige groendecoraties en eigentijdse decoraties voor in huis te maken.

Onze verwachtingen zijn hoog gespannen t.a.v. de goederen- en dienstenveiling. Dit jaar hebben plaatselijke ondernemers van binnen en buiten onze gemeente weer ruimhartig gedoneerd.

Na de diensten op zondag 3 november zijn er informatiegidsen uitgedeeld met een overzicht van de goederen en diensten van de veiling en welke workshops en activiteiten er georganiseerd worden. En niet weg te denken zijn de steigerzitters die zich hebben laten sponsoren! Op vrijdagavond 29 november gaan zij de steigers op om er pas de volgende dag om 13.30 uur weer af te komen. We hopen dat u van de partij bent.

Volg ons op Facebook (www.facebook.com/Hart-in-Actiedag) voor de nieuwste ontwikkelingen, aanbiedingen en artikelen, workshopaankondigingen en andere activiteiten.

Noteer de data dus in uw agenda: vrijdagavond 29 november @ the Cross Jongeren Events, start van de Hart-in-Actiedag en zaterdag 30 november 10.00 – 14.00 uur Hart-in-Actiedag, VEG Elburg.
Nogmaals: IEDEREEN is van harte welkom!!

Is er iets niet duidelijk? Of wilt u meer weten? Bel of mail met Karin Hartgers. Zij staat u graag te woord: T: 0525 683427 of E: hartinactie@vegelburg.nl

Namens de Hart in Actiedag commissie, Janneke van Erven en Hester Timmer