Internationale Vrouwendag op zondag 8 maart a.s.

Dit jaar valt 8 maart op zondag. Missie Nederland,  Samen Kerk In Nederland en Oecumenische vrouwensynode vieren samen internationale vrouwendag!

Afbeelding van Pete Linforth via Pixabay

We vieren internationale vrouwendag  door samen een middag leiderschap te organiseren. Een bijzondere en mooie samenwerking, die in de voorbereiding zorgt voor veel boeiende ontmoetingen.  Op 8 maart staan onderlinge ontmoeting, elkaar inspireren samen vieren en delen staan centraal.
Ter plekke is er keuze tussen verschillende workshops over Bijbelse vrouwen. Deze workshops worden voorbereid door vrouwen uit de verschillende organisaties om zo de diversiteit te vieren. Deze vrouwen vertellen iets over hoe de Bijbelse vrouw die ze gekozen hebben, hen inspireert bij leiderschap in hun eigen leven en werk.
Er is keuze uit 6 inspirerende workshops, waarin de deelnemers zelf ook uitgedaagd worden om na te denken over hoe ze leiderschap zien en ervaren. De Bijbelse vrouwen die centraal zullen staan zijn: Maria, Ruth en Naomi, Anna, Lydia en Abigail.
We sluiten de middag af met een potluckmaaltijd. Het idee is dat iedereen iets te eten meeneemt om samen te delen en we zo samen een maaltijd hebben om te delen.

Kom mee vieren! 

Praktische informatie:

  • Opgeven kan via: www.vrouwensynode.nl
  • 8 maart Opstandingskerk Houten (Het Kant 1).
  • Inloop vanaf 14.30 uur.
  • Start programma 15.00 uur.
  • Aansluitend een potluckmaaltijd om samen eten te delen. Eigen bijdrage: 5 euro.
  • Parkeren kan aan de Randhoeve of Dijkhoeve.

Liever telefonisch opgeven? Of nog vragen? Bel Margriet van de Bunt (06 20232294).