Goederenactie 2020 uitgesteld

In verband met de maatregelen, die de verspreiding van het Corona virus moeten tegen gaan, heeft het SZD bestuur besloten de goederenactie uit te stellen naar DV het najaar 2020. Zodra het mogelijk is komen er nieuwe data in overleg met de verzameladressen en transporteur.

De SZD contactadressen krijgen deze zo snel mogelijk, zodat de kleding en/of goederen weer verzameld kunnen worden.

Het bestuur zal de broeders en zusters in Oekraïne  hiervan op de hoogte stellen. Zij zijn elk jaar dankbaar voor wat ze krijgen. Door de kleding die wij sturen, kunnen zij in hun werk ‘Gods liefde’ in de praktijk doorgeven, zowel aan mensen die bij de kerk horen als aan anderen die dat nodig hebben. Laten wij hopen dat wij hun in het najaar kunnen blij maken met veel kleding en/of goederen.