Corona en de Kerk pagina aangevuld

Kerk zijn in tijden van Corona. het is even zoeken, maar al snel worden allerlei manieren gevonden om de eredienst, of vormen van troost en bemoediging toch door te kunnen laten gaan. Op de website van de Bond is een (tijdelijke) pagina, genaamd ‘Corona en de Kerk’.  De pagina is te vinden in het uittrekmenu onder ‘Plaatselijke Gemeenten’ en is openbaar.

Hier vindt u berichten over dit onderwerp, die er (geweest) zijn en nog relevant kunnen zijn, maar ook een overzicht van tips en links naar andere nuttige websites met betrekking tot dit onderwerp. Een belangrijke link is die naar de pagina van de Protestantse Kerk. Zij hebben samen met hun (communicatie) medewerkers een pagina gemaakt waar ook u belangrijke adviezen en richtlijnen kunt vinden. Het comité beveelt deze van harte aan.

Verder vindt u er berichten uit Bondsgemeenten hoe zij het kerk- en gemeente-zijn invullen nu de omstandigheden anders zijn dan anders. Wie weet is er een idee bij voor u! Stuur ook uw verhaal in en we zullen het via deze pagina delen. Mail de bureausecretaris.