Werkgeversverklaring

Gevolgen avondklok

Inmiddels heeft het kabinet besloten om de avondklok in te gaan voeren. Daarmee wil het kabinet het ontvangen van bezoek en ontmoetingen in groepen tegengaan en  besmettingen afremmen. Als het nodig is om voor werk naar buiten te gaan, dan moet een werkgeversverklaring getoond worden. Deze wordt door de werkgever (kerkenraad) ingevuld en aan de werknemer gegeven (kan ook digitaal). De werknemer moet zelf het formulier ‘Eigen verklaring avondklok’ invullen. Beide formulieren moeten getoond kunnen worden!
Let op! De werkgeversverklaring mag voor een langere periode worden afgegeven. De eigen verklaring moet per situatie opnieuw worden ingevuld.

Via onderstaande link kunt u de verklaringen uploaden:

2021 01 Werkgeversverklaring_avondklok
2021 01 Eigen+verklaring_avondklok