GETROUWD!

Op 20 augustus 2021 stapte ik (Jonne) in het huwelijksbootje met Peter van Wesel. We trouwden in een prachtig oud, klein en scheef staand kerkje in Nieuw-Beerta en het feest vond plaats op het land van Peter zijn ouders. We zijn dankbaar dat we het in deze corona tijd zo hebben kunnen vieren met onze vrienden en familie. Na de bruiloft zijn we samen een weekje gaan kamperen op een kampeerboerderij in Terherne. We zaten heerlijk aan het water, werden ’s ochtends begroet door de koeien en hebben omliggende dorpjes bezocht. Bij thuiskomst in Amsterdam zijn we verrast door de stapels kaarten die op onze mat lagen. Velen ook afkomstig uit VEG Gemeenten. Via deze weg willen we dan ook iedereen bedanken die ons een kaartje gestuurd heeft. Het was fijn om zo samen nog eens na te genieten van deze mooie dag en bemoedigd te worden in de jaren die voor ons liggen. Namens ons beide bedankt!