Podcastserie over Openbaring

Met alles wat er gaande is in de wereld, is het boek Openbaring weer actueel. In gesprekken met vrienden wordt het regelmatig eens gevraagd ‘zouden we nu in de eindtijd leven?’ ‘Is het dan toch zo ver?’ Volgens de Heere Jezus kunnen we het niet weten. We worden echter wel opgeroepen om alert te blijven (matt. 24).

Daarom is het ook goed om ons in Gods woord te blijven verdiepen en met elkaar erover in gesprek te gaan. De Podcast van de Protestantse Kerk doet het ons voor. Wel geteld vijf theologen schuiven om de beurt aan: Marco Visser, Gert-Jan Roest, Nynke Dijkstra, Sam Janse en Barbara Lamain. Zij laten hun licht schijnen over prikkelende vragen als: ‘Moeten we alert zijn op tekenen van de eindtijd?’, ‘Wat mag je geloof je kosten?’, ‘Hoe verhoudt God zich tot het kwaad in de wereld?’ en ‘Waarom zou ik me inzetten voor deze aarde als er een nieuwe hemel en aarde komt?’

Ik ben benieuwd! Jij ook? Luister hem hier: petrus.protestantsekerk.nl/podcast