Met het Loofhuttenfeest in Israël?

Bert van den Burg van de VEG Bennekom organiseert in oktober weer een Israëlreis.

Een 11daagse verdiepingsreis voor deelnemers die zich meer willen verdiepen in Gods plan met Israël. Ook als u al eens in Israël bent geweest, is deze reis de moeite waard, omdat ieder jaar het programma wordt aangepast. De Nederlandssprekende gids brengt u op de hoogte van de historie van het land en de reisleider opent de Bijbel op de bekende Bijbelse plaatsen.
Reisleider Bert van den Burg, lid van de VEG Bennekom, die al jaren regelmatig in Israël komt, wil het komende jaar weer een Loofhuttenreis naar Israël organiseren van 2 tot 12 oktober 2023.

Aangezien de meeste VEG’en te klein zijn om een eigen gemeentereis te organiseren heeft hij het plan opgevat om dit Nederland breed aan te pakken. Het is mooi om dit met meer mensen uit Bennekom en omgeving en onze VEG’en samen te kunnen beleven.

Klik hier om verder te lezen, voor meer informatie en om aan te melden.

Uitgebreide reisinformatie vindt u op de website https://www.israelidoedreizen.nl/reizen/evangelische-gemeentereis-bennekom/