Vanwege succes verlengd!

Cursus pastoraat 2023

Vorige jaar startte het aandachtsveld Toerusting en Vorming met de vierdaagse cursus rondom pastoraat. Door verschillende deskundigen uit het vak werden relevante onderwerpen behandeld: pastoraat en het gemeenteleven, gesprekstechnieken, pastoraat bij ingrijpende gebeurtenissen en jongeren en pastoraat. De cursus werd op twee locaties gehouden: Zwolle en Gorinchem met ieder rond de 20 deelnemers.

Inmiddels is de cursus afgerond en wordt er met veel plezier en dankbaarheid op teruggekeken. Zowel door de cursusleiders als de cursisten. Kortom; dat smaakt naar meer!
Daarom organiseren we in het najaar nog een keer de cursus, maar dit keer op twee hele andere plekken: Goes en Leeuwarden. Ook zal de cursus niet meer verspreid worden over vier dinsdagavonden maar gegeven worden op twee zaterdagen.

Meer weten? Bekijk hier de flyer.
Stuur een mail naar info@bondveg.nl om je aan te melden.