Kom jij ook naar de première?

Wees welkom! Op 11 november 2023 is er weer een najaarsvergadering. En dit keer wel een hele bijzondere. Tijdens deze vergadering zal namelijk de Bondfilm: ‘morgen praten we verder’ in première gaan!

Hoe kon er in het verleden (1912) communicatiestoornis ontstaan tussen gemeenten en hoe kan dat vandaag in elke gemeente zich voordoen? Wat kunnen we er vandaag van leren? Met lijnen uit het verleden heeft de scriptschrijver Jan Timmerman uit Amsterdam (afkomstig uit een VEG predikantengeslacht) een mooie verhaallijn neergezet waarmee we in de gemeenten aan de slag kunnen. Naast de film is er ook een nieuwe brochure ontwikkeld die bij de film geleverd wordt. In de brochure staan gespreksvragen over de onderwerpen en thema’s die in de film naar voren komen. Dit maakt het waardevol om in de gemeente de film te bekijken en er met elkaar over te praten.

Ook zo benieuwd?
Wees uitgenodigd om bij de première te zijn op 11 nov. in Bennekom.
De dag begint vanaf 10.00 uur in VEG Bennekom: Edeseweg 147
Na de lunch zullen we in gesprek gaan over de verschillen in de liedcultuur van de gemeenten.
Ook daarvoor bent u van harte uitgenodigd.