Gemeente-regiocoach

Wie wij zijn?

Wij zijn Jonne Knevel en Janneke Doornebal. Sinds februari geven wij samen invulling aan de functie gemeente-regiocoach (GRC) bij de Bond. Ondanks de coronacrisis die onze plannen enigszins in de war schopte, vervullen we deze functie met veel plezier. Het is onze taak en verlangen om de plaatselijke gemeenten te ondersteunen waar nodig, met name als het gaat om de toekomst van de gemeente. Dit doen wij door goed telefonisch contact te onderhouden en workshops en toerusting aan te bieden.

Workshops

Donderdag 29 oktober online workshop: Jeugd en jonge gezinnen (20:00-21:00) Vele van ons zijn diensten online gaan organiseren. Tot tevredenheid van jongeren en jonge gezinnen. Zondag ochtend kunnen ze rustig starten met hun gezin, jongeren kunnen vanuit bed de dienst volgen of later terug kijken, met hun eigen goeie koffie tot hun beschikking. Tof! Maar hoe pakt dit uit op de lange termijn?  Welk effect heeft dit op hun gevoel van verbondenheid? Kortom, zijn ze na corona nog wel betrokken bij onze kerk? Eerlijke en terechte vragen. Laten we daar de 29e over door praten. Aanmelden? Klik dan hier!

Toerusting

Soms helpt het wanneer iemand van buiten processen binnen de gemeente begeleidt. Dat kan zijn omdat diegene thuis is in de benodigde kennis en theorie, maar soms kan het ook verfrissend werken puur omdat deze persoon ‘nieuw’ is en met andere ogen naar de situatie kijkt.
Begeleiding aanvragen? Klik dan hier!


GRC: Wie zijn wij?

Inleiding Janneke Doornebal en Jonne Knevel zijn sinds februari begonnen als gemeente-regiecoach (GRC). Deze functie is door de Bond van Vrije ...
Verder Lezen

Contracten getekend, gemeente-regiocoaches kunnen aan het werk!

Op de voorjaarsvergadering van mei 2019 werden twee voorstellen aangenomen over het tijdelijk aantrekken van extra menskracht. Het ene voorstel ...
Verder Lezen