Cursus Pastoraat in VEG Bussum

Voor de 5de keer alweer wordt de cursus pastoraat georganiseerd! Tijdens de cursus pastoraat worden er verschillende thema’s behandeld. Dit is een mooie manier om pastoraalwerkers en/of geïnteresseerden in de gemeente toe te rusten.

Voor wie? 
De cursus is bestemd voor iedereen binnen de VEG. Denk aan kerkenraadsleden, predikanten, kerkelijk werkers, maar vooral ook gemeenteleden die hierin geïnteresseerd zijn. De cursus is bedoeld om de gemeente en haar leden toe te rusten op het gebied van pastoraat. 
 
Door wie? 
De cursus wordt aangeboden door het aandachtsveld Toerusting & Vorming van de Bond van Vrije Evangelische Gemeenten. De cursusreeks zal worden verzorgd door Sjoerd van der Velde en Theo Hettema in samenwerking met deskundigen uit het vak. 

 
Wanneer? 
Data Bussum:

Zaterdag 3 februari: Pastoraat en het gemeenteleven & Gesprekstechnieken

Zaterdag 2 maart: Pastoraat bij ingrijpende gebeurtenissen & Pastoraat en Jongeren
+ terugkomdag: datum wordt nader bepaald.

De cursusdagen zijn van 10:00 – 15:00. Deelname bedraagt 50 euro. 

Meer weten en/of aanmelden? Mail naar info@bondveg.nl