De eerste kaarten zijn binnen!

Inmiddels is de oorlog alweer twee jaar bezig. Onze werkers in de Oekraïne hebben er dagelijks mee te maken en de duur van de oorlog vraagt het nodige van hen. Dagelijks hebben zij te maken met vluchtelingen en proberen ze hen zoveel mogelijk te helpen en te ondersteunen met voedsel en onderdak. Ze hebben onze blijvende steun en bemoediging nodig. Daarom deden wij een oproep aan de plaatselijke gemeenten om een kaartje te sturen. Om zo te laten weten dat we aan ze denken, voor ze bidden & ze in deze moeilijke tijden niet alleen zijn. 

Inmiddels zijn de eerste kaarten al binnen 🙂

Wil je ook een kaartje sturen? Het kan nog!
Stuur voor 24 februari jouw kaart naar het Bondsbureau. Deze zullen wij dan verdelen over onze werkers met het verzoek om deze ook weer uit te delen over de vluchtelingen die ze herbergen.  
Stuur voor 24 februari je kaart naar:  
 
Bond van Vrije Evangelische Gemeenten  
Edeseweg 147 
6721 JV 
Bennekom 
 
Let op! Vermeld op de kaart niet uw adresgegevens en/of persoonsgegevens.